ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα Likeapro.gr αναγνωρίζει ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ - ΑΚΥΡΩΣΗΣ

 • Ο χρήστης κατά την εγγραφή του για τη δοκιμαστική περίοδο (δωρεάν χρήση 30 ημερών) πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν (email - προσωπικός κωδικός πρόσβασης - στοιχεία χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας).
 • Προς επιβεβαίωση των στοιχείων της κάρτας, εισπράττεται από αυτή, και για μία και μόνο φορά, το ποσό των 0,1 ευρώ (1 σεντς), το οποίο επιστρέφεται στον κάτοχο σε ευθέτω χρονικό διάστημα εάν ακυρώσει τη συνδρομή του ή υπολογίζεται στη συνδρομή εάν αυτή ανανεωθεί.
 • Μετά την εγγραφή αποστέλλεται στο mail του χρήστη μήνυμα επιτυχούς εγγραφής.
 • Τρεις (3) ημέρες πριν τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, ο χρήστης λαμβάνει  υπενθύμιση. Αν δεν ακυρώσει μέσα στη δοκιμαστική περίοδο ή μετά την υπενθύμιση, θεωρείται αυτομάτως ενεργός χρήστης.
 • Η επίσημη συνδρομή θεωρείται ενεργή εφόσον δεν ακυρωθεί και το Like a Pro χρεώνει το κόστος συνδρομής στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του χρήστη σε μηνιαία βάση, μέχρι να ακυρώσει τη συνδρομή του.
 • Με την πληρωμή της μηνιαίας συνδρομής αποστέλλεται στο mail του χρήστη σχετικό μήνυμα επιβεβαίωσης και όλα τα απαραίτητα έγγραφα τιμολόγησης (φορολογικά στοιχεία).
 • Η συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή θελήσει ο χρήστης, χωρίς αιτιολόγηση και χωρίς δεσμεύσεις.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

 • Πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας ο χρήστης συνδέεται απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών / χρεωστικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας που χρησιμοποιεί ο χρήστης για να πραγματοποιήσει  τη συναλλαγή.
 • Η συναλλαγή γίνεται ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ και μετά την πραγματοποίησή της η Ιστοσελίδα Likeapro αποθηκεύει έναν μοναδικό αλφαριθμητικό κωδικό για κάθε πιστωτική/χρεωστική κάρτα καθώς και την ημερομηνία λήξης της κάρτας,  με σκοπό την ασφαλή μηνιαία χρέωση της σύμφωνα με τους όρους της συνδρομής του χρήστη. Τα υπόλοιπα στοιχεία της χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας ΔΕΝ γνωστοποιούνται σε εμάς και ως εκ τούτου δεν αποθηκεύονται στην ιστοσελίδα μας.
 • Η χρεωστική/πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιεί ο χρήστης για την αγορά προγραμμάτων/εξόφληση μηνιαίας συνδρομής, χρεώνεται μόνο μία φορά και αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη συναλλαγή που πραγματοποιεί.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να προστατεύσουμε τα μέλη της ιστοσελίδας και συνδρομητές μας από τυχόν υποκλοπές στοιχείων.

 • Τα στοιχεία των χρηστών/συνδρομητών δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους.
 • Το μόνο δεδομένο που μεταβιβάζεται σε κάθε συνεργαζόμενη εταιρεία από τα στοιχεία των μελών (χρηστών/συνδρομητών)  της ιστοσελίδας Like a pro είναι ο αριθμός συνδρομητή (member id) και τον οποίο η συνεργαζόμενη εταιρεία τσεκάρει στο αρχείο που λαμβάνει κάθε μήνα από την ιστοσελίδα μας εάν είναι ενεργός, προκειμένου να δώσει την συμφωνηθείσα έκπτωση ή παροχή στο μέλος του Like a Pro.
 • Κατά την περιήγηση του χρήστη στην ιστοσελίδα τα στοιχεία του παραμένουν κρυπτογραφημένα και άρα μη ορατά από τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.
 • Κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης των πληρωμών με πιστωτική/χρεωστική κάρτα τα στοιχεία της κάρτας προστατεύονται με την μέθοδο της κρυπτογράφησης και δεν γνωστοποιούνται σε κανένα τρίτο άτομο.
 • Για λόγους ασφαλείας, ο χρήστης μπορεί να μεταβάλλει τον κωδικό του οποτεδήποτε και όσο συχνά επιθυμεί (κάτι το οποίο συνιστούμε να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα).
 • Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του χρήστη είναι ο ίδιος ο χρήστης μέσω του προσωπικού του κωδικού και επομένως ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς και της απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα.
 • Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του προσωπικού κωδικού, ο χρήστης θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς δεν ευθυνόμαστε για την χρήση του κωδικού του από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ (LINKS)

 • Η ιστοσελίδα LikeaPro.gr περιέχει συνδέσεις (links) με δικτυακούς τόπους τρίτων, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρουμε, ούτε εγγυούμαστε για την διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητα τους.
 • Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν είμαστε αρμόδιοι για τη συλλογή, τη χρήση, τη συντήρηση, τη διανομή, ή την κοινοποίηση των στοιχείων και των πληροφοριών από τρίτους. Για την παροχή προσωπικών δεδομένων σε δικτυακούς τόπους τρίτων, ισχύει η πολιτική διασφάλισης προσωπικών δεδομένων και οι όροι των υπηρεσιών αυτών.
 • Συμβουλεύουμε και παροτρύνουμε όλους τους χρήστες/συνδρομητές της ιστοσελίδας Likeapro.gr να ενημερώνονται πρώτα όσον αφορά την πολιτική διασφάλισης προσωπικών δεδομένων των δικτυακών τόπων που επισκέπτονται πριν προχωρήσουν στην εκχώρηση των προσωπικών του δεδομένων σ’ αυτούς.
ΓΥΜΝΑΣΟΥ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ